Werkwijze

Heeft u plannen, ideeën voor het aanpassen van uw interieur, een verbouwing of wilt u een woonhuis of bedrijfshal bouwen? Hubers verzorgt en begeleidt het hele bouwproces. Van ontwerp, vergunningsprocedure bij de gemeente tot de keuze van tegels en bouwafwerking. Alles in één hand is voor u wel zo prettig.

Samenwerken met een architect

 

Zorgt uw eigen architect voor het ontwerp en wilt u samenwerken met een vakkundig aannemer? Samen met uw architect pakken wij de bouwwerkzaamheden op en voeren ze vervolgens nauwgezet uit. Bent u nog op zoek naar een architect of interieurarchitect? Wij werken met vaste architecten en interieurarchitecten en kunnen u hierin adviseren.

Ontwerp door Bouwbedrijf Hubers

Hubers bouwt niet alleen. Wij ontwerpen ook. Voor uw woonhuis, bedrijfshal, aanbouw of verbouw maken wij een passend ontwerp. U krijgt een ontwerp op maat en zit niet vast aan standaard maatvoeringen of systemen. Mogelijkheden worden in kaart gebracht en eerlijk en vakkundig besproken. Samen creëren wij een plan dat past bij uw budget en werken dit gedetailleerd uit, zodat op voorhand weet waar u aan toe bent.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats staan hoogwaardige houtbewerkingsmachines. Bijna alle onderdelen voor bouw, verbouw, restauratie en reparatie worden hier vervaardigd door onze eigen mensen. Doordat wij o.a. kozijnen, trappen, prefabelementen en dakkapellen in eigen huis vervaardigen zijn wij sneller en flexibeler. Want wij zijn onafhankelijk van derden. In onze eigen werkplaats kunnen wij ook authentieke houten onderdelen exact namaken. Hierdoor krijgt u bij renovatie de kwaliteitsuitstraling van weleer.

Eigen contactpersoon

Heeft u een vragen of opmerkingen tijdens het bouw- of verbouwproces? Bij ons krijgt u een eigen contactpersoon. Met hem stapt u het bouwproces in en bespreekt iedere fase. Dat werkt snel en adequaat. Kortom; alles gaat in goed overleg.

Bouwbedrijf Hubers

Nieuws

Project Nieuwmarkt te Lichtenvoorde nadert voltooiing.  Binnenkort krijgen de toekomstige bewoners van de twaalf luxe appartementen alsmede de nieuwe locatie van de bibliotheek hun sleutel.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Heeft u een uitdagend project voor ons? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Maak een afspraak voor een snel en persoonlijk advies. De koffie staat klaar.

Bezoek ons

Bouwbedrijf Hubers
Mercatorstraat 2
7131 PX Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 455
F: 0544 - 377 024
E: info@hubers.nl