State of art

Door Martijn Mateman (operational manager)
State of Art ontwikkelt jaarlijks een casual zomer- en wintercollectie voor mannen met een actieve levensstijl voor de Nederlandse en Europese markt. Vanuit het imposante fabrieksgebouw in Lichtenvoorde worden alle processen aangestuurd. Voor verkoop aan retailers, beschikt State of Art naast de showroom in Lichtenvoorde ook over showrooms in Antwerpen en alle Scandinavische landen. Het pand, waar de vader van de huidige eigenaar Albert Westerman in 1936 begon, is in fases gemoderniseerd. Deze renovatie duurde tien jaar. Bouwbedrijf Hubers speelde hierbij een belangrijke rol. Alles is nu eigentijds met een nieuw dak inclusief zonnepanelen, nieuwe vloeren en bijna overal airco. Er zijn ook delen authentiek gelaten. Zo zijn de kabelgoten, in de voormalige productieomgeving, nog herkenbaar. Dat stuk historie is prachtig. Naast renovatie- en verbouwingswerkzaamheden wordt Hubers ook ingeschakeld voor het maken van interieurstukken.

 

Martijn Mateman: “State of Art en Bouwbedrijf Hubers werken heel lang met elkaar. Die samenwerking was er al voordat ik als operational manager in dienst trad. Dus over hoe State of Art bij Hubers terecht is gekomen, kan ik niets zeggen. Dat State of Art en Hubers nog steeds goede partners zijn, kan ik alleen maar bevestigen. Ik kies bewust het woord ‘partners’ en niet leverancier, want we sparren wat af met elkaar. De Achterhoekse nuchterheid en werkersmentaliteit is over en weer heel herkenbaar. En dat beide bedrijven zo dicht bij elkaar ‘wonen’ is gewoon erg praktisch. Om de scherpte erin te houden, vragen wij bij grote opdrachten meerdere offertes aan. Hubers komt er prijstechnisch eigenlijk altijd goed uit. Daarbij waarderen wij het vakmanschap, gedrevenheid, openheid, transparantie en grote flexibiliteit. Sander kun je ’s avonds om 20.00 uur nog bellen om snel wat te regelen. Bovendien heeft bouwbedrijf Hubers een stabiel team. Sommige jongens komen al jaren bij ons over de vloer en kennen de weg. Sander zet deze vakmensen bewust in. En we verbazen ons erover dat de timmerlui ook kunnen metselen. Best handig! Naast de rol die Hubers heeft gespeeld bij de renovatie van ons hoofdkantoor, maken zij ook veel van onze interieurstukken die per seizoen wisselen en aansluiten op het thema van de collectie. Als onze etaleur een idee heeft, voert Hubers het van A tot Z perfect uit. En ze halen de gestelde deadlines die in de modebranche zeer belangrijk zijn. Een mogelijk verbeterpunt van Bouwbedrijf Hubers? Iets minder bescheidenheid. Ze mogen beter over het voetlicht brengen wat ze allemaal kunnen!”

Bouwbedrijf Hubers

Nieuws

Project Nieuwmarkt te Lichtenvoorde nadert voltooiing.  Binnenkort krijgen de toekomstige bewoners van de twaalf luxe appartementen alsmede de nieuwe locatie van de bibliotheek hun sleutel.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Heeft u een uitdagend project voor ons? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Maak een afspraak voor een snel en persoonlijk advies. De koffie staat klaar.

Bezoek ons

Bouwbedrijf Hubers
Mercatorstraat 2
7131 PX Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 455
F: 0544 - 377 024
E: info@hubers.nl