Eigen werkplaats

De eigen werkplaats van Bouwbedrijf Hubers is voorzien van hoogwaardige houtbewerkingsmachines. Hier worden bijna alle onderdelen voor bouw, verbouw, restauratie en reparatie vervaardigd door het eigen vaste team. Van kozijnen tot trappen, van prefab elementen tot dakkapel. Dus wilt u uw woonhuis, boerderij of bedrijfspand laten renoveren of restaureren? In onze eigen werkplaats maken of restaureren onze vakmensen de objecten die nodig zijn. Ook zijn wij in staat authentieke houten onderdelen exact na te maken. Hierdoor krijgt u de kwaliteitsuitstraling van weleer.

Voordelen van eigen werkplaats

Doordat Hubers de productie van veel onderdelen in eigen beheer uitvoert, is meer flexibiliteit gewaarborgd. Maar er zijn nog meer voordelen; omdat we niet afhankelijk zijn van derden, verloopt de bouw voorspoediger. En voor het bedenken van praktische oplossingen is de chef werkplaats altijd beschikbaar. Bovendien zijn wijzigingen in een later stadium door te voeren.

Bouwbedrijf Hubers

Nieuws

Project Nieuwmarkt te Lichtenvoorde nadert voltooiing.  Binnenkort krijgen de toekomstige bewoners van de twaalf luxe appartementen alsmede de nieuwe locatie van de bibliotheek hun sleutel.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Heeft u een uitdagend project voor ons? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Maak een afspraak voor een snel en persoonlijk advies. De koffie staat klaar.

Bezoek ons

Bouwbedrijf Hubers
Mercatorstraat 2
7131 PX Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 455
F: 0544 - 377 024
E: info@hubers.nl