Over Hubers

Bouwbedrijf Hubers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een solide aannemer in de Achterhoek. Kenmerkend zijn het vakmanschap, de snelheid, kwaliteit en duidelijke communicatie. Het twintigkoppige vaste team werkt dagelijks aan mooie projecten. Het merendeel van onze mensen is al jaren in dienst. Zij kennen het klappen van de zweep en zijn niet voor één gat te vangen. Bovendien worden we graag uitgedaagd. Dan bedenken we oplossingen die net even anders zijn. Als het bouwtechnisch moeilijker wordt, zijn wij in ons element.

Innovatie

We werken uitsluitend met goed materiaal en innoveren voortdurend. Ons robotuitzetsysteem is hiervan een voorbeeld. Voor het uitzetten van het bouwwerk op de bouwplaats zetten wij dit hulpmiddel in. Het zorgt voor precieze plaatsbepaling en controle tijdens de bouw.

Onze stappen

Heeft u verbouw of bouwplannen? Dan gaan we eerst vrijblijvend met u om tafel. Gewoon om goed te luisteren en af te tasten wat mogelijk is. Want uw bestedingsruimte is maatgevend. Wij komen graag met suggesties en mooie plannen die passen binnen uw budget.

Korte lijnen

Bij ons geen lange wachttijden voordat u iemand te spreken krijgt. Wij houden van korte lijnen en snelle acties. Sander Hubers weet precies wat zijn bedrijf aankan, beslist vlot en kan prijstechnisch mee in de markt.

BouwGarant

Ons BouwGarant keurmerk geeft u bepaalde zekerheden. Dit grootste keurmerk in de Nederlanse bouwwereld toetst leden op vakmanschap, kwaliteit, financiële gezondheid en betrouwbaarheid. Daarom kunt u rekenen op:

  • Juiste diploma’s & verzekeringen
  • Uitgebreide klachtregeling
  • Duidelijke afspraken
  • Kwaliteitscontroles
  • Aantoonbare ervaring
  • Garantie
  • Geschillencommissie

Bouwbedrijf Hubers

Nieuws

Project Nieuwmarkt te Lichtenvoorde nadert voltooiing.  Binnenkort krijgen de toekomstige bewoners van de twaalf luxe appartementen alsmede de nieuwe locatie van de bibliotheek hun sleutel.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Heeft u een uitdagend project voor ons? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Maak een afspraak voor een snel en persoonlijk advies. De koffie staat klaar.

Bezoek ons

Bouwbedrijf Hubers
Mercatorstraat 2
7131 PX Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 455
F: 0544 - 377 024
E: info@hubers.nl