Burowinters

Door Arjan Winters (interieurarchitect)
Bij burowinters kunnen mensen terecht voor binnen- én buitenarchitectuur in alle fasen. Van ontwerp tot bouwtoezicht, maar ook voor directievoering tijdens het bouwproces. Het volwaardige team van architecten, ontwerpers, en adviseurs ontwerpt plannen voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Voor de uitvoering werkt burowinters met aannemers, interieur- en haardenbouwers uit hun solide netwerk. Eén van die partners is Bouwbedrijf Hubers.
Arjan Winters: “Bouwbedrijf Hubers is niet de enige aannemer/interieurbouwer waarmee we samenwerken. Natuurlijk komt het voor dat wij een andere partij inschakelen. Dat gebeurt dan op verzoek van de klant. We werken inmiddels al zo’n zeven jaar met Hubers, dus kennen het hele team. De chemie tussen onze bedrijven is optimaal. Of laten we het zo zeggen; we zijn aan elkaar gewaagd. En dat moet ook! Onze intensieve samenwerking leidt tot mooie projecten en blije opdrachtgevers. Daarbij krijgt de prijs-kwaliteitverhouding van Hubers een dikke voldoende. Op een bouw tref je nog wel eens een praktijksituatie aan die ‘tegenvalt’. Dan kom ik er met bouwbedrijf Hubers altijd uit. Qua planning en qua kosten. Overleg met hen is op elk moment van de dag mogelijk.” Lachend: “Als ik zeg dat ik Sander Hubers vaker aan de telefoon heb dan mijn eigen vrouw, zegt dat wel iets.”

Bouwbedrijf Hubers

Nieuws

Project Nieuwmarkt te Lichtenvoorde nadert voltooiing.  Binnenkort krijgen de toekomstige bewoners van de twaalf luxe appartementen alsmede de nieuwe locatie van de bibliotheek hun sleutel.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Heeft u een uitdagend project voor ons? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Maak een afspraak voor een snel en persoonlijk advies. De koffie staat klaar.

Bezoek ons

Bouwbedrijf Hubers
Mercatorstraat 2
7131 PX Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 455
F: 0544 - 377 024
E: info@hubers.nl