Op kantoor

Sander Hubers

directeur/eigenaar
s.hubers@hubers.nl
De bedrijfsleiding, calculatie, acquisitie en projectbegeleiding. Dat is waar ik me zoal dagelijks mee bezig houd. En zo realiseer ik samen met mijn gemotiveerde collega’s woningen, verbouwingen, bedrijfspanden, interieurbouw en onderhoud. Juist de diversiteit van onze projecten houdt mij scherp en maakt me gelukkig. Zodra een klus moeilijk lijkt, zie ik de uitdaging. Dan weet ik het zeker; dit is een echte Hubersklus.

Edwin Donderwinkel

werkvoorbereider/calculator
e.donderwinkel@hubers.nl
Ooit ben ik begonnen als timmerman. Vervolgens vervulde ik de functie van uitvoerder/voorman en nu werk ik op kantoor als werkvoorbereider. Mijn timmer- en bouwervaring helpen bij het goed voorbereiden van klussen die mijn collega’s daarna met hun handen kunnen maken of afmaken.

Remco Frenken

werkvoorbereider/calculator
r.frenken@hubers.nl
Voor het uitrekenen en begeleiden van de bouw van nieuwbouwwoningen of verbouwingen ben ik verantwoordelijk. Het realiseren van een droomresultaat voor de opdrachtgever is altijd mijn uitgangspunt. Ik adviseer altijd open en eerlijk met de opdrachtgever. Want eerlijkheid duurt het langst..

Ellen Hubers

administratie
e.hubers@hubers.nl
De financiële afhandeling is mijn pakkie-an. Daarnaast zorg ik ervoor dat intern alles op rolletjes loopt en houd me ook bezig met de projectadministratie. Ik geniet van de bedrijvigheid en collegialiteit binnen Hubers. We zijn allemaal gefocust op het maken van mooie bouwwerken, goede verbouwingen en inspirerende interieurs. Dat doen we met ons hele team en daar ben ik trots op.

Bouwbedrijf Hubers

Nieuws

Project Nieuwmarkt te Lichtenvoorde nadert voltooiing.  Binnenkort krijgen de toekomstige bewoners van de twaalf luxe appartementen alsmede de nieuwe locatie van de bibliotheek hun sleutel.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Heeft u een uitdagend project voor ons? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Maak een afspraak voor een snel en persoonlijk advies. De koffie staat klaar.

Bezoek ons

Bouwbedrijf Hubers
Mercatorstraat 2
7131 PX Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 455
F: 0544 - 377 024
E: info@hubers.nl