Archief van december 2015

Kavel te koop in Lichtenvoorde

14 december 2015

Nieuwbouwkavel Lievelderweg

Op zoek naar een ruime kavel in Lichtenvoorde? Aan de Lievelderweg 45 in Lichtenvoorde hebben wij een mooi gelegen bouwkavel te koop van circa 535 m2. Op deze kavel kan een vrijstaande woning met berging gebouwd worden. In combinatie met de bouwvergunning is het mogelijk de bomen te kappen.

Vlakbij het centrum

Het is heerlijk wonen in Lichtenvoorde. De kavel Lievelderweg 45 ligt op loopafstand van het centrum en is aan de achterzijde geheel vrij van inkijk. Het centrum van Lichtenvoorde beschikt over alle voorzieningen zoals supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels en een gezellige horeca. Het buitengebied van Lichtenvoorde is prachtig met veel groen en uitgestrekte landerijen.

Woning naar eigen wens

De vrijstaande woning is naar eigen wens te realiseren. Wilt u meer weten? Neem gerustcontact met ons op.

Bouwbedrijf Hubers

Nieuws

Afgelopen september hebben we de opdracht gekregen voor de realisatie van het inspiratiehuis van Waterschap Rijn en IJssel te Zutphen. Samen met van Haarst en Aan de Stegge gaan we dit realiseren. Hier wordt straks de nieuwe grondstof Neo alginaat gewonnen uit restwater. Voor meer informatie zie: WRIJ Zutphen – bouw nieuwe grondstoffabriek    

Lees verder »

Neem contact met ons op

Heeft u een uitdagend project voor ons? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Maak een afspraak voor een snel en persoonlijk advies. De koffie staat klaar.

Bezoek ons

Bouwbedrijf Hubers
Mercatorstraat 2
7131 PX Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 455
F: 0544 - 377 024
E: info@hubers.nl