Op de bouw

Op de bouw

Ivo Reukers

timmerman/uitvoerder
Bij elke klus voor het beste gaan, dat is waar ik mij als timmerman dagelijks voor inzet. Niet angstig zijn om iets los te trekken en ter plekke een oplossing bedenken en bieden. Dat improviseren, vind ik mooi aan mijn vak. Het geeft enorm veel voldoening als de klant tevreden is en ik het dan bedacht en gemaakt heb. Bij Hubers wordt ik gestimuleerd om met ideeën te komen en dat zorgt ervoor dat iedere werkdag weer uitdagend is.

Mike Wildenborg

timmerman
Mij kom je vooral tegen in het klantenwerk. Dus bij verbouwingen en onderhoud ben ik de man die de kozijnen en ramen uitstukt. Dat uitstukken is een precisiewerkje waarbij een nieuw stuk hout geplaatst wordt op de plaats waar aangetast hout verwijderd is. Ook hang ik ramen en deuren af en zet ik het glas. Het vakmanschap, de afwisseling en het de opdrachtgever naar de zin maken, vind ik zo mooi aan mijn baan.

Patrick Schoppers

timmerman in de werkplaats
p.schoppers@hubers.nl
Ik houd me vooral bezig met het voorbereidende timmerwerk in onze eigen timmerwerkplaats. Ik maak kozijnen, dakkapellen, meubels en nog veel meer. Ik ben in mijn element als er een uitdagende klus op mijn bord komt. Waarvan je in eerste instantie denkt, hoe ga ik deze klus handen en voeten geven. Ik krijg de vrijheid om die oplossing zelf te bedenken. En daar hou ik van, mezelf op zo’n opdracht uitleven.

Marcel van Melis

metselaar

Ik doe veel bij Bouwbedrijf Hubers. Bij verbouw sloop ik het beton, verzorg het metselwerk (ruwbouw), doe ook het timmerwerk en breng de stalen balken aan. Bij nieuwbouw zorg ik voor het metselwerk en het steigerwerk. Omdat er zoveel afwisseling is, is elke dag leuk en verrassend. Natuurlijk vind ik het prettig om in contact te staan met de opdrachtgever en doe al het mogelijke om aan wensen tegemoet te komen.

Coen Rensing

metselaar

Ik ben metselaar en hou mij veel bezig met beton-, en metselwerk, zowel op de nieuwbouw als in de verbouw. Ik werk vaak samen met mijn collega Marcel.

Koen Spekschoor

metselaar

Je komt mij tegen bij zowel de nieuwbouw als de verbouw, ik doe daar het metselwerk, maar ook het stelwerk en betonwerk. Ieder bouw is weer een uitdaging voor mij.

Imko Meinen

timmerman

Ik ben echt een doener. Is er een aan- en verbouw klus bij Hubers? Grote kans dat ik de timmerwerkzaamheden op me neem. Geen dag is hetzelfde. De grote afwisseling in mijn werkzaamheden vind ik erg leuk.

Willy Toebes

timmerman/bouwleider

Al bijna 30 jaar heb ik ervaring in het timmerwerk; van fundering en kapwerk tot het aftimmeren van de woning of bedrijfspand. Het is een voorrecht te kunnen werken in het hechte team van Bouwbedrijf Hubers en samen te zorgen voor een stukje woongenot van de opdrachtgever.

Mark IJzereef

timmerman / uitvoerder
Ik ben de man van het meet- en organiseerwerk. Zo zet ik met ons robot uitzetsysteem de bouwen uit. Daarnaast organiseer ik het bouwproces op de werkvloer en werk ik volop mee als timmerman. Mijn uitdaging binnen de bouwprocessen van bouwbedrijf Hubers? Goed luisteren naar de opdrachtgever en zorgen dat die tevreden is.

Vincent Ressing

allround metselaar – tegelzetter
Naast metselen, tegelen, stukwerk, voegwerk, vloeren en beton kan ik ook timmeren! Op timmergebied hou ik me bezig met stelwerk, het aanbrengen van platte daken, balklagen en beplating. Voor mij is elke klus uniek, dus een uitdaging. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? De variatie in werkzaamheden!.

Rudi klein Gunnewiek

timmerman
Ik ben timmerman op de bouw. Onlangs heb ik mijn 25 jarig dienstverband bij Hubers bereikt. Mijn werk is zeer wisselend, de laatse tijd ben ik vrij veel werkzaamm bij State of art.

Antwan Dekkers

timmerman 
Ik ben timmerman en doe allerlei voorkomende timmerwerkzaamheden.

Erwin Goossens

timmerman 
Als timmerman en doe alles binnen het timmervak. Ik houd mij bezig met allerlei werkzaamheden van nieuwbouw tot onderhoud. Belt u voor een ondershoudsklus dan is de kans groot dat bij u langs kom.

Bouwbedrijf Hubers

Nieuws

Afgelopen september hebben we de opdracht gekregen voor de realisatie van het inspiratiehuis van Waterschap Rijn en IJssel te Zutphen. Samen met van Haarst en Aan de Stegge gaan we dit realiseren. Hier wordt straks de nieuwe grondstof Neo alginaat gewonnen uit restwater. Voor meer informatie zie: WRIJ Zutphen – bouw nieuwe grondstoffabriek    

Lees verder »

Neem contact met ons op

Heeft u een uitdagend project voor ons? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Maak een afspraak voor een snel en persoonlijk advies. De koffie staat klaar.

Bezoek ons

Bouwbedrijf Hubers
Mercatorstraat 2
7131 PX Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 455
F: 0544 - 377 024
E: info@hubers.nl