Familie Jansen

Luc Jansen: “We hebben bijna de gehele benedenverdieping van ons woonhuis aangepakt. Buro Winters maakte het ontwerp. We kozen bewust voor de samenwerking met een architect omdat die onder andere voor een goede bestektekening zorgt. Dat voorkomt onzekerheden en verrassingen. De aannemer moet die bestektekening immers volgen! Na goedkeuring van het ontwerp moesten we op zoek naar een aannemer. Buro Winters werkt veel met Hubers en stelde voor hen een kostenraming te laten opstellen. Sander Hubers kwam snel met een gedetailleerde kostenraming over de brug. Door zijn actieve benadering liet hij zien dat hij het project graag wilde uitvoeren. In eerste instantie was ik wat sceptisch om onze verbouwing door een bouwbedrijf uit de Achterhoek te laten uitvoeren. Maar in vergelijking met andere offertes was de kostenraming van Sander Hubers gedetailleerder en scherp. Ook de randvoorwaarden, zoals één man op de bouw en één aanspreekpunt op kantoor, bevielen mij goed. Omdat die facetten klopten, Hubers een gerenommeerd bedrijf is met een lange staat van dienst, en met een vast team van medewerkers werkt, ben ik met Hubers in zee gegaan.

Hubers maakte alle beloftes waar. Opvallend was de nette manier van werken. Dat vind ik heel belangrijk. De vaste medewerker, die gedurende 8 weken bij ons over de vloer kwam en de werkzaamheden heeft uitgevoerd, was zeer allround. Naast timmeren kon hij ook metselen. Af en toe nam hij hulp mee. Ook dat werkte prima. Tijdens de werkzaamheden heeft Hubers wat tegenslag ondervonden door ziekte van de vaste man. En de bouwvakvakantie was een obstakel. Maar al met al is dat prima opgelost. Sander is zeer communicatief en denkt mee in oplossingen en uitvoering. Als je merkt dat er van alles wordt gedaan om een oplossing te bieden, is het minder problematisch.

Bouwbedrijf Hubers is in staat om snel en adequaat op aanvullende wensen in te springen. Daar hebben we gebruik van gemaakt, bijvoorbeeld bij het verleggen van stopcontacten en leidingen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop en de uitvoer van de verbouwwerkzaamheden. Ons huis is prachtig geworden!”

Bouwbedrijf Hubers

Nieuws

Project Nieuwmarkt te Lichtenvoorde nadert voltooiing.  Binnenkort krijgen de toekomstige bewoners van de twaalf luxe appartementen alsmede de nieuwe locatie van de bibliotheek hun sleutel.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Heeft u een uitdagend project voor ons? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw nieuwbouw, verbouw of renovatie? Maak een afspraak voor een snel en persoonlijk advies. De koffie staat klaar.

Bezoek ons

Bouwbedrijf Hubers
Mercatorstraat 2
7131 PX Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 455
F: 0544 - 377 024
E: info@hubers.nl